Възнамерявам да си купя Алфа 147 ,много ми харесва и вън и вътре предлагат доста ектри ,но немога да реша кой точно да двигател да бъде.Едни хора ме съветват за JTD други за бензиновите агрегати и затова искам да попитам кой двигател е най-надежден и бихте ми препоръчали?(по принцип съм фен на бензиновите двигатели)
Известие
Collapse
No announcement yet.
Съвет за Алфа 147
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Зависи колко пари си приготвил. Ако мислиш да си купуваш 147 Нов внос и си приготвил 5000-5500лв каквото и да ибереш ще сбъркаш. Иначе въпреки че карам бензинка за мен 1.9JTD e истината
-
Първоначално публикувано от garebo Покажи съобщениесмятам да дам повече пари не да си копувам нещо което после ще трябва да седи по сервизите, но защо да сбъркам ако си купя нов вносAlfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT
Comment
-
Първоначално публикувано от garebo Покажи съобщениеВъзнамерявам да си купя Алфа 147 ,много ми харесва и вън и вътре предлагат доста ектри ,но немога да реша кой точно да двигател да бъде.Едни хора ме съветват за JTD други за бензиновите агрегати и затова искам да попитам кой двигател е най-надежден и бихте ми препоръчали?(по принцип съм фен на бензиновите двигатели)
Възнамерявам да заключа тази тема и да те посъветвам да потърсиш многото вече написани теми в раздела!
Ето ти една: http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=42145
Успех
Comment
Comment